Repeater node



  • Hi

    I have a repeater node setup along side a motion sketch.
    As soon as I power it up I get the following lines constantly run on my gateway serial monitor.

    It looks to me like something is wrong, I was under the impression that the repeater will only repeat messages that it receives from other nodes

    TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3087 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3095 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3102 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3110 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3119 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3127 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3134 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3142 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3150 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3159 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3166 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3174 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3182 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3190 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    
    3197 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3206 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3214 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3222 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3229 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3237 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3248 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3256 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3263 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3271 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3279 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3288 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3295 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0
    3303 TSF:MSG:READ,4-4-0,s=1,c=1,t=16,pt=0,l=1,sg=0:0```

 

233
Online

8.4k
Users

9.3k
Topics

97.9k
Posts