req node id again



    1. IDE 1.6.1
    2. Lib 1.4.1
    3. Vera Lite + usb hub (ext. power D-Link) + Arduino nano serial + NRF24L01 + PA + capacitor
    4. NEW repeater (or node) Arduino nano (New but have never been used) + NRF24L01 + PA + capacitor 47 mf <- trable
    5. Arduino nano + NRF24L01 + PA + capacitor <- repeater altid 3;255
    6. More ardiuno nano nodes, working fine

    When I try to teach the base of the new node, get the error (Any loaded standard program for node):

    send: 255-255-255-255 s=255,c=3,t=7,pt=0,l=0,st=fail:
    read: 3-3-255 s=255,c=3,t=7,pt=0,l=0:
    req node id
    send: 255-255-255-0 s=255,c=3,t=3,pt=0,l=0,st=fail:
    repeater started, id 255
    req node id
    send: 255-255-255-0 s=255,c=3,t=3,pt=0,l=0,st=fail:
    req node id
    send: 255-255-255-0 s=255,c=3,t=3,pt=0,l=0,st=fail:
    req node id
    send: 255-255-255-0 s=255,c=3,t=3,pt=0,l=0,st=fail:
    req node id
    send: 255-255-255-0 s=255,c=3,t=3,pt=0,l=0,st=fail:
    

    EEPROM clear did
    This NRF24L01 + PA worked before on another node
    When I load the program to work with radio module - it works :code
    What is the can be a problem?



  • @Daemon-D solved the problem by cleaning the routing table in 3 repeater



  • @Daemon-D: Do you mean using the "Clear" button for the child nodes in Vera?? I have the same issue.



  • @Mouridsen said:

    Do you mean using the "Clear" button for the child nodes in Vera?? I have the same issue.

    Yes


Log in to reply
 

Suggested Topics

  • 6
  • 11
  • 12
  • 3
  • 11
  • 3
  • 7

162
Online

10.3k
Users

10.7k
Topics

109.8k
Posts